Hari Lahir Pak Long KRJ Melaka

23 05 2008

Assalamu’alaikum wa Rahmatullah πŸ™‚

Hari ini adalah hari bersejarah dan hari penghargaan buat Pak Long KRJ Melaka. Pak Long telah berumur 42 tahun pada tahun 2008. Ada seorang isteri dan 6 orang anak yang cukup membahagiakan.

Nama sebenar Pak Long adalah Norazmi bin Mat Noh. Berasal dari Selama, Perak. Dan sekarang sedang berkhidmat di Petronas Penapisan Sungai Udang sebagai Senior Manager.

Alhamdulillah, syukur sempat kita berkenalan bersama Pak Long KRJ Melaka… kenanglah Pak Long selalu yang akan sentiasa adik-adik di sekolah menengah di seluruh Melaka selepas ini. InsyaAllah sumbangan Pak Long akan melata kepada semua peserta KRJ-KBM Melaka.

Wallahualam πŸ™‚

Advertisements

Tindakan

Informasi

2 responses

25 05 2008
nurul alyani said

assalammualaikum buat pak long

hai pak long!!harap pak long sihat..di atas kesempatan ini adik kasih nak
ucapkan selamat hari lahir buat pak long…hrap dpanjangkan umur,dmurahkan rezeki,always success dlm hidup and may allah bless you..akhir kata doakn adik kasih mendapat keputusan yang cemerlang dalam spm 2008…wassalam
-adik kasih-
nurul alyani said
( smt md zin) 2008

26 05 2008
Pak Long Melaka

Jazakillahi khairan kathira (semoga Allah swt. membalas dengan kebaikan yang lebih banyak) kepada semua yang mendoakan kesejahteraan Pak Long. Buat Pak Long, sambutan ulangtahun kali ini amat bermakna sekali kerana first time sambut harijadi siap kek sampai 2 kali, pertama dengan keluarga dirumah, lepas tu dengan aktivis JIM dan KRJ diKompleks JIM! Inilah dia KEINDAHAN BERSAMAMU (KBM).

Pak Long mendoakan semua anak kasih dan sayang semoga mendapat keputusan cemerlang SPM kali ini dan juga berjaya dunia dan akhirat.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s
%d bloggers like this: