Gambar barisan fasi KBM di Kebun Durian

14 08 2008

Gambar kenangan barisan fasi dari Uitm di kebun durian Dr. Maimunah selepas pulang berKBM di Sek. Men. Teknik Melaka Tengah. Masing masing gembira dihidang buah durian walaupun agak keletihan… Abg Long siap ambik dan anak dan isteri lagi tu bawak ke kebun.


Tindakan

Information

5 responses

15 08 2008
abg uda

wah2..seronoknye bergambar di dusun buah ye..harap2nye igat la pada org yang jauh ye..hehe

17 08 2008
Abang Azhar

nie yg rindu dgn team krj melaka nie…
bila la nk turun melaka nie

17 08 2008
Abg Lang

Tu lah pasal Abg Uda dan Ad, best kami kat Melaka ni.. Siap ada org offer ke kebun durian lagi tu selepas berKBM. Kalau nak join, baik le datang sementara musim ni ada lagi… kalau tak, tak dapet den nak nolong. hehehe…

17 08 2008
iqbal

wah,teringat gambar kenangan nie…tp gmbar org yg tgkp gmbar xda..
sedih…hhuuh

27 08 2008
Ammar

wah bile g kbun nie?
xtaw pown?
nie yg na kne blek mlaka nie join sama2…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: