Gambar sekitar program edaran kurma

15 09 2008

Salam,

 Just to share keratan dan liputan akhbar semasa program edaran kurma di Melaka Sentral semalam. Alhamdulillah seramai hampir 40 org ahli JIM, Wanita JIM, Karisma, KRJ, Aulad dan org perseorangan (seorang student india kawan Amin Utem) telah turut serta dalam edaran semalam. Dan Alhamdulillah sebanyak 500 pax kurma dan air mineral telah dapat diedar disamping risalah Ramadhan dan kempen Fast to Fun.

 Ana mewakili JIM Melaka merakamkan jutaan terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak dalam menjayakan program semalam. Jugak terima kasih atas sumbangan antum semua.

Kepada fasi fasi KBM yang turut hadir (sampai sewa kereta nak datang) diucapkan jutaan terima kasih jugak ye… nanti Abg Lang belanje minum k. Semoga usaha yang sedikit ini akan menyemakkan lagi usaha dakwah kita dibumi Hang Tuah ini. Insyaallah…

Sila dapatkan akhbar Utusan Malaysia, Sinar harian dan Melaka Hari Ini keluaran 15 September 08 untuk melihat gambar semasa edaran.

Kepada mereka yang tidak berkesempatan turun semalam ptg, insyaallah kita akan adakan slot bertemu remaja pula di Mahkota Parade pada minggu depan ini (sabtu jam 2 ptg) sempena program KBR (Keindahan Bersama Ramadhan). So, jom kita turun ramai ramai…

Laporan ringkas dari Abg Lang.

Advertisements

Tindakan

Informasi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s
%d bloggers like this: