Terima Kasih! MRSM Tun Ghaffar Baba, Jasin dari Pak Long

12 01 2009

Alhamdulillah selesai sudah sessi KBM pertama bagi KRJ bagi 2009. Ianya merupakan KBM yang mencatat sejarah:
1. KBM yang terbesar pesertanya : JUMLAH keseluruhan 443 orang peserta
2. Berjaya mencatat jumlah kutipan Palestin terbesar dengan RM 1280!!

Pak Long ingin mengucapkan jazakumullahu khairan kathira kepada semua yang telah terlibat menjayakan KBM kali ini: Bang Long, Ummi, Mak Sue, Dr Mai, Dr Zainal, Izzat, BUSU Udin, Abang Alamin, Abang Uda dan Abang AD Special Order dari UTAGHA, Bang Lang yang sibuk anak demam kuning serta aqiqah, serta kesemua FASI dari UiTM, UTEM, MMU, UNITEN, Matriks NS, UNIMAP etc.

Semoga Allah swt memberikan ganjaran yang tidak terhingga kepada kita semua.


Norazmi Mat Noh
Pak Long KRJ Melaka
019-2600582


Tindakan

Information

16 responses

12 01 2009
zaki

assalamualaikum…
terima kasih sebab sudi dtg mrsm tgb…

Alhamdulillah Allah jua yang memudahkan kami sampai ke sana…

Sekarang KRJ juga ada buat gesaan untuk adakan Penerangan ISu Palestin di Sekolah dan banyak tempat lain… MRSM TGB macamana, mahu kah?🙂

13 01 2009
ain tgb

assalamualaikum pak long…..kitorang tak sabar nak tunggu krjim datang lg..semua dak-dak sini dah insap!!!mekasih..

13 01 2009
dayang mas mona rothmans

assalamualaikum….terima kasih pada krj kerana sudi datang kat mrsm tgb…kami happy sgt…nanti jgn lupa dtg lagi tau bulan 5 ni..kitorang tunggu tau…bye…

13 01 2009
ainul@koala

assalamualikum kpd sume warga krj melaka…

tq sebab tlah berjaya buat kami berubah sedikit demi sedikit…

harap perubahan ini berkekalan selamanya…
insyaAllah..

silalah dtg lagi….

semoga selamat smpai dan selamat kembali…

15 01 2009
Norazmi Mat Noh

InshaAllah, kalau tidak ada aral melintang, dalam masa terdekat KBM akan kembali ke MRSM TGB.

Pak Long Melaka

16 01 2009
Mohd Hafiz ( bai )

tahniah buat adik2 kasih & sayang MRSM TGB…..

bai : rindu nak ke jasin lagi

16 01 2009
Mohd Hafiz ( bai )

oh ya….

adik2 boleh lawati blog abg bai di alamat…

( http://hafizbaiel.blogspot.com/ )

20 01 2009
dyana

mekasih sbb dtg..hrap2 dpt wat xtvt yg lgi best tau!!!!

20 01 2009
azie

dtgla tgb lg eh..rindu r ngan xtvt krj yg bez2 blaka..doakan spm 2009 utk f5 tgb ye…

24 01 2009
Jazmi

Assalamualaikum. sejak KRJ datang MRSM Jasin, saya tengok ada perubahan dalam kebanyakan sahabat2 saya. Tidak kurang ada yang masih macam dahulu. Cuma apa yang membanggakan, sejak turun pesawat KRJ, disiplin sahabat2 saya dan saya sendiri meningkat dengan mendadak. Penolong kanan HEP sendiri memberikan 7.5 bintang daripada 10 bintang terhadap disiplin yang kami tunjukkan. Berbanding tahun lepas, plajar form 5 tahun lepas diberikan hanya 4 bintang. Jadi, saya rasa KRJ dah bagi semangat yang baru kepada kami. Terima kasih dan tahniah!! Datang lagi ye!!

25 01 2009
sapt_tgb

assalamualikum….
tq kepada warga krj yang banyak membantu kami untuk berubah… banyak perubahan yang berlaku kat kitaorang sumer… harap krj datang lagi agar perubahan ini kekal selamanya.. Insya-Allah…

26 01 2009
azam_ldp

salamun’alaik….

elop fasi2 skalian…ble nk dtg lg???

lain kali wat aktiviti best2 tp x mo sentimentel…

disiplin plaja2 pown rmai yg brubah sjak krj dtg…

syukran jazilan…

28 01 2009
ummi

Salam,

Terima Kasih atas kesudian melawat website kami. Teruskan dengan perubahan yang positif! Kami gembira dengan pencapaian 7.5 bintang tu!! Ia juga merupakan motivasi buat kami warga KRJ untuk buat yang terbaik buat anak bangsa kita…Keep it up!

7 02 2009
BUt thE rUle Are MEan

Assalamualaikum
Alhamdulillah, thanks sbS tlah menyentuh hati sanubari nahnu
Antum apa khabar?
Hope antum wa nahnu sume same2 diredhai ALLAH sentiasa
InsyaALLAH kalau ada jodoh kita akan bertemu lagi.
k, doakan kejayaan kami : pelajar TGB batch 08/09
Till then, assalamualaikum

18 02 2009
akm-ibdrhmn

aktiviti krj mmg best dan menginsafkan.
rindu kat jenaka abang long ngan abang bai,dekat keperamahan pak long & wife, korang datang la lagi ek.
tiap2 minggu pun boleh.😛

SATU TEKAD
BATCH 08/09 MRSM TUN GHAFAR BABA

17 08 2009
Jazmi

Assalamualaikum….

Sudah lama x dengar khabar berita KRJ… harap2 sihat2 belakalah semua ye…

Saya cuma ingin sampaikan hajat beberapa rakan saya.

1. Katanya dulu KRJ akan datang lagi ke MRSM TGB, Jasin pada semester 2 2009. Bile ye?
2. Suatu ketika dahulu, peserta2 KBM ade menempah CD berisi gambar2 & video aktiviti KBM MRSM Jasin. Ada yg dah bayar penuh, ada yg bayar separuh harga. Bile agaknye boleh dapat ye? Sebab tahun ni tahun terakhir kami kat skolah sini, takut2 dah keluar skolah, baru dipos ke skolah… Harap ada maklum balas segera…

Sekian, wassalam…

-Jazakallah wasykran kasiran-

-JAZMI-
jimie_92@yahoo.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: