Jadual KBM Team KRJ Melaka 2010

22 02 2010

Salam semuanya :

Berikut adalah jadual KBM yang telah dan akan dikendalikan oleh Team KRJ Melaka buat masa ini :

1) ABJZ (Anda Bijak Jauhi Zina) di SMT Jasin –

2) KBM di SMK Tun Perak Jasin (Tgktn 3) – 6 & 7 Feb 2010

3) KBM di SK Cheng – 20 & 21 Feb 2010

4) KBM di UiTM Segamat – 27 & 28 Feb 2010

5) KBM di SMK Tun Perak Jasin (Tgktn 5) – 6 & 7 Mac 2010

6) KBM di SMK Malim – 27 Feb 2010

Doakan semoga ianya berjalan lancar seperti yang dirancang dan kami di beri kekuatan untuk menjalankan tanggungjawab kepada remaja diluar sana dengan sebaik baiknya, Insyaallah.

Kepada mereka mereka yang ingin menyumbang tenaga, masa atau apa sahaja, silalah maklumkan kepada pihak kami melalui respon dari posting ini atau melalui akaun facebook KRJ Melaka. Juga boleh melalui sms atau call kami.

Sekian, makluman semasa dari,

Abg Lang

0142305654


Tindakan

Information

14 responses

7 03 2010
apai

Alhamdulillahprogram KBM yg baru selesai dijalankan di SmkTun Perak meninggalkan kesan yg sangat mndalam dlm diri sy dan rakan2 sy..Kami berhrp agar program sebegini dpt diteruskan lg.Semoga di masa akan dtg,sy dpt mngikuti program yg dianjurkan oleh KRJ samada sebagai peserta atau fasilitator.Sy sgt berminat untuk mnjertai KRJ,Insyallah.

8 03 2010
Abg Lang

Salam Apai..

Terima kasih atas lawatan ke web krj ini. Insyaallah semoga ianya akan berkekalan dan istiqamah k. Kami sentiasa membuka pintu bagi mereka yg ingin menyertai kami. Kami akan war warkan aktiviti kami dari masa ke semasa…

8 03 2010
apai

waalaikussalam…
trima kasih bang lang..
Insyallah..smoga program yg djlnkan hri tu mmbuahkan hasil
kalau ade ape2 roger2 k?
hahaha

10 03 2010
Fatin

salam..
saya pljar d smktp dan telah mengikuti penerbangan KRj 060310-G3…
saya sgt bersyukur dberi peluang berjumpa dengan team KRj…
banyak perkara baru yang saya pelajari bersama KRj.. teruskan perjuangan KRj dalam melahirkan lebih ramai lagi remaja yang soleh wa musleh…terima kasih yang tidak terhingga kepada fasi-fasi… =)

10 03 2010
apai

eh,cik fatin..
xsngke kite naik flight yg sme…
hahahaha
diorang x reply pn..
aku nk gak tgk gmbar kite mse KBM kt stp hri tu..

10 03 2010
Ummi KRJ Melaka

Salam,

Sabar2 ya adik2 kasih dan sayang. Sedang diuruskan. By the way jengok2 lah facebook krj…

12 03 2010
Abg Lang

Nanti kami upload k..

Kalau adik adik ada akaun facebook, boleh add krj melaka ye. Search aje krj melaka dan insyaallah akan ditemui..

Kami akan update apa apa perkembangan dan aktiviti krj melaka di sana atau disini.

Terima kasih dan selamat bercuti kepada semua…

19 03 2010
apai

salam..
ok umi n abg lang..kami dah add dah kt facebook.hehe
cpt tau umi..kami dah x sabar nak tgk gambar2 kami dan gambar2 fasi2…

2 04 2010
muhd hazim mohd zuber

bgm cara nak join aktiviti ni.

6 04 2010
farid ex-smtm

salam..
abg lang, ummi..
porgram yang terbaru nei ape?
sye tgk smernyer program yang dh lepas…
insyaallah saya balik melaka minggu depan…

16 04 2010
Abg Lang

Salam…

Insyaallah 24 April ni follow up di SMK Tun Perak utk form 3 and form 5. Farid boleh bantu apa yang patut k. Ada beberapa sekolah dalam perbincangan kita :

1) SMAK Sultan Muhammad – maybe bulan Mei
2) SM Tinggi Perempuan Melaka – belum pasti bila

Mohad Hazim, boleh dapatkan borang kehalian KRJ Melaka dengan berhubung dgn pihak kami.

24 04 2010
apai

salam..sedih nye..x dpt join follow up krj kat stp hr ni..

27 05 2010
Eddy

Salam …

kepada semua barisan tertinggi krj melaka…moga sihat hendaknya…
saya kawan kepada hazmir yg lebih dikenali sebagai bang chik …rindu rasanya nak jumpa semua barisan teringgi krj melaka..salam rindu dari saya kepada pak long , bang lang , bang long , ummi ,abg amin , abg azhar…dari zaidi ex-uitm melaka…

28 05 2010
Ammar Junior

salam. abg lang.. ada prog terdekat xdlm bulan 6 nie? ammar da terlepas KBM SMK(A) Sltn Mhmd.. huhu.. sedih2..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: