Galeri

🙂

Sebagai melengkapkan laman weblog ini serta menambahkan ingatan kenang-kenangan pada KRJ Melaka juga kepada semua peserta KRJ Melaka, kami persembahkan laman galeri gambar program yang telah berjaya dilaksanakan.

MAHU GAMBAR LEBIH sila KLIK SINI

SMK Tun Perak – 4-6 April 2008, Saujana Asahan Melaka.

Wirawan Tun Perak – Abseiling (Di atas)

Wirawati Tun Perak – Fuh…akhirnya berjaya you all turun dari ketinggian menempuh abseiling…meraung-raung dan sebagainya….yang peliknya semua meraung bila dah turun…

Apapun you dah berjaya lepaskan ketakutan yang membebankan… Syabas!

26 responses

17 05 2008
Abg Uda

aBG Uda ada rasa bangga juga tengok adik-adik Tun Perak ni.berani betul diorg turun dari ketinggian begitu dengan seutas tali je..

nasib baik abg uda pegang kamera haritu.kalau tak kena turun jgk nampak gaya nye..bukan takut ye abg ejan cuma gayat sikit je..hehe

apa pun adik-adik pengawas asrama Tun Perak best..

rindu semua

17 05 2008
ima

salam..
masukkan la gambar budak-budak meltTec..
nak tengok gak..

InsyaAllah akan dimasukkan

21 05 2008
KRJ Melaka

Mahu Lebih gambar Klik SINI

24 05 2008
nurul ashikin

msuk kanlah gamba budak2 skolamad zin…

31 07 2008
Mohd Faizul Bin Yunus

assalammualaikum…
KRJ best,,,
InsyaAllah Faizul akan senantiasa bersama KRJ.amin…..

2 08 2008
azeanty

ASSALAMMUALAIKUM…
hmmm…bila nk kluarkn gmb0 bdak2 sek0lah teknik melaka tengah?

15 08 2008
dhabitah

assalamualaikum…
bleh tanyer…….
budak2 mushi nyer gamba bile plak nak kluar kan???

17 08 2008
Abg Lang

Insyaallah dalam masa terdekat sebab gambar tu ada ditangan salah seorang fasi… sedang bercuti kat kampung. Abg Lang akan dapatkan secepat mungkin dan masukkan dalam ruangan gambar tu k… maaf sebab agak lambat sikit.

6 09 2008
Amin

Assalamualaikum, nak tnye mane gmbr bdk2 sek. Teknik Melaka Tgh & Sek. Men. Munsyi Abdullah….?

14 09 2008
Amin

Assalamualaikum, serahan kurma dan air mineral di Melaka Sentral petang tadi amat bermakna dan sungguh seronok sehinggga tidak mampu berkata-kata…
Memang satu pengalaman yang amat menarik kepada saya yang buat pertama kali menyertainya… Oleh itu, saya mencadangkan agar lebih banyak program seperti ini diadakan lagi… Ia mengajar kite untuk bertemu dengan orang dan menyampaikan sumbangan kite dengan ikhlass….

25 10 2008
ana muslim

Assalamualaikum….
nape gmbr bdk smk munshi abdullah tak kluar lagi?????da lme tggu…hrp team krj kluarkn ea..

25 10 2008
KRJ Melaka

Salam Ana Muslim… kami dah masukkan. Cuba lihat dah klik kat PHOTOS tu, adik akan dapat lihat gambar semasa KBM di Munshi. Insyaallah, kami akan datang lagi jika ada masa.

13 01 2009
dayang mas mona

assalamulaikum……..
man gmbr plajar kat mrsm tgb…letakla cpt nak tgk…tak sabar ni…

15 01 2009
Norazmi Mat Noh

InshaAllah akan Pak Long usahakan.

15 01 2009
Pak Long Melaka

Alhamdulillah, semua anak-anak Kasih dan Sayang dari MRSM TGB;

Setakat ini KRJ telahpun poskan separuh daripada surat anak-anak kepada ibu dan ayah memasing. InshaAllah, Bang Long akan poskan selebihnya hari ini. Doakan supaya surat-surat itu menemui ibu dan ayah dalam keadaan baik, sihat dan dengan hati yang terbuka. Pak long percaya jika ianya datang dari hati, ia akan mengusik hati juga. Pak Long doakan yang terbaik untuk semua dan ibu serta ayah anak-anak.

21 02 2009
Muhammad Syafiee b. Khanapiah

assalamualaikum…
kat mana nak tengok gambar kbm di smt jasin???

21 02 2009
Pak Long Melaka

InshaAllah akan di masukkan dalam galeri seepat mungkin. Sedang di compilekan oleh Mak Sue.

6 03 2009
apis

salam..hai abg2 akak2 n sume ahli krj..chat sume?harap2 chat.nk tnye ni abg lang ne gambar bdk teknik jasin?nk tengok rindu la.kenangan tu x dpt dilupekn.

8 06 2009
Firdais@uthe

assalamualaikum……………….
Krj the best!!!!!!!
good luck 4 krj

8 06 2009
Firdaus@uthe

salam perpaduan…………gambar smt bukit piatu cket sgtla……video xde ke???????

13 06 2009
ummi

Setiap kali KBM dilaksanakan, KRJ ada membuat dvd rakaman program. Boleh order dari person in charge di sekolah masing2 (biasanya kaunselor) atau boleh aje terus order dari Ummi (0126590352). Sertakan nama, sekolah dan tarikh KBM. Mohon order secara berkelompok yer…kumpulkan nama2 yang nak order beserta bayaran RM8.00 (murah jer… :)). Beri masa 2 minggu untuk kami proses dan insyaAllah kalau semua berjalan dengan baik, dalam masa 2 minggu dapatlah… Oh ya! Order minima ialah 20. Kalau kurang dari 20 harga jadi mahal…hu..hu…

20 06 2009
Muhammad Syafiee bin Khanapiah

assalamualaikum….
mana gambar kbm kat teknik jasin??????
video kitaorang bila boleh dapat????

20 06 2009
ummi

Wa’alaikum salam….,

Kami tidak menerima apa2 tempahan dari teknik jasin. Adik2 kasih dan sayang boleh dapatkan dvd dengan menempah melalui PIC Teknik Jasin. Kalau tak silap kaunselor sekolah.

10 03 2010
apai

salam..
gmbar KBM kt STP x msuk lg ke?

4 10 2010
amalina husna bt abdul rahim

assalamualaikum… boleh tak masukkan gambar teknik melaka tengah sesi julai 2008…? mintak tolong sangat…

24 12 2010
nadia

salam….
bile tengok balik gambar2 pengawas asrama stp..terasa rindu pulak kat kakak2 & abg fasi…. teringat kat umi… best!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: