Testimoni

Apa khabar anda sidang pembaca?🙂

Di ruangan ini kami akan memaparkan beberapa testimoni dan perakuan hati bekas peserta KRJ-KBM Melaka.

KBM SMK Teknik Melaka Tengah Bukit Katil, 12-13 Julai 2008.

  1. Seorang bapa bangun bersama anaknya pelajar lelaki sekolah. Dia berkata,”Tidak sia-sia sayang datang dari Johor ke sini. Saya nampak program ini menterjemahkan “Innamal mukminuna ikhwah”. Tuan-tuan menjaga anak saya seperti menjaga anak sendiri….”
  2. Seorang Ibu pula tampil,” Walaupun saya baru melalui 50 minit dari program pagi ini, saya dapat rasakan ianya seperti yang saya rasa bila menghadiri program yang sama dengan anak saudara saya sedikit masa lalu. Sekarang saya merasakannya bersama dengan anak saya pulak”

KBM Sekolah Munshi Abdullah 26-27 Julai – oleh kaum ibu dan bapa

  1. Alhamdulillah program ini bagus diteruskan tapi lebih bagus pada awal musim persekolahan. Tidak pula di saat 2 bulan sebelum peperiksaan PMR dan SPM.
    • pihak KRJ Melaka bertindak mengikut panggilan dan jemputan sekolah. Moga usaha ini makin diterima. Ameen
  2. Saya cadangkan program seumpama KBM ini turut diwajibkan dalam aktiviti sekolah agar ibu & bapa dapat memberi semangat jelas kepada anak-anak mereka. Ini dutujukan pada pihak sekolah.
  3. Syukur ini berlaku, tapi lagi indah jika lebih awal seawal persekolahan mereka dalam tingkatan 1 & 2. Ini menjamin cara mereka berfikir dan bertindak mengenai pembelajaran mereka sendiri.

4 responses

17 08 2008
bita

assalamualaikum….urm….program nie bagus,,jiddan2…hehe…
urm….saya dri smk munshi…bagus jgk program nie..mcm2 yg sy dpt…ag pon program nie nyer aktiviti len sket….n yg bgusnyer…berunsurkan islamic..interesting…mcm panjg jer ni erk…urm..k r…saya hope program ni dpt wat ag kt mushi…sy nak sertai ag…tp..tahun dpn cm saya dah xde jer kt skola 2..urm…krj is the best…k..wassalam

25 10 2008
ana muslim

assalamualaikum…sy bdk munshi nk ucapkn tq coz sudi wt progrm ney kt skola sy..actly prgm ney membri bnyk manfaat kt sy n kwn2..hope dpt wt lg…

27 01 2009
ainur

salam…saye dari smt jasin,,thanks krj cz tlah mnyedarkan ktorang kt cni..arap2 krj trus success pd mse akan dtag..utk abg ard sye doakan abg cpat smbuh..krj mmg best..

1 03 2009
NURUL

salam..
sy nurul dr sek.men. sains muzaffar syah(MOZAC)..first of all..sy nak ucapkan terime kasih byk2 coz byk memberi kesedaran kt saye n kwn2 yg laen..
sjk sy menyertai program nie..byk perubahan yg kami cube lakukan utk mnjd seorang muslim yg berjaye di dunia &akhirat..sy hope sgt krj team leh dtg kt mozac lg..hubungan saye dan kwn2 mnjd bertambah akrab melalui program nie..
selain drpd tu..sy nk ucapkan thanx a lot coz celebrate birthday utk kami yg lahir pd bulan februari..bg saye saat tu merupakan kenangan terindah dlm idup kami..akhir sekali..hope krj team dpt mendoakan kejayaan kami pelajar tingkatan 5 utk memperoleh keputusan yg cemerlang dlm peperiksaan spm nnt dan juga ujian 1 yg bakal kami duduki pd 3-5 mac nie..salam ingatan tulus ikhlas dr kami…adik2 kasih & sayang..WE LOVE U LOTZ..!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: